Suma-landscaping

Press

Suma Landscaping on HGTV

Lights, camera, action! Suma is honored to have been featured on three episodes of HGTV’s popular series “Curb Appeal.” Check out the video clips and photos from the “Boring Bungalow Beautified” episode and two others.

We loved partnering with HGTV, and they enjoyed working with us, too! Look at this glowing testimonial:

"I wanted to say THANKS for doing such a great job on the house on Sherman Avenue! It looks great and we really appreciated you working on that project/show with us!" Allison T., HGTV


Alta Bates Summit Medical Center, Oakland, CA

Suma Landscaping is proud to have been chosen to install the landscaping for the new Patient Care Pavilion which includes the Merritt Tower, the plaza, the streetscapes, rooftop therapy garden, and parking structure. The gardens are ulitilizing mostly drought tolerant and low maintenance native plants, grasses, some artificial turf, and drip irrigation.

“Nearly 10 years in planning, the new 250,000-square-foot, 11-story Patient Care Pavilion project includes 238 private, family-friendly patient rooms and a new emergency department—all designed to meet or exceed state seismic safety requirements. The $385 million project, which includes a $35 million, 1,067-space parking garage, merges the latest technology in a calming and healing environment that continues Alta Bates Summit’s 100-year tradition of providing quality patient care.” The medical center opened July 2014.

Click here to see this incredible project!


SMU Unveils New Green Space Installed by Suma Landscaping on Earth Day

Suma Landscaping is proud to have been selected as the landscaper to transform a former parking lot into a wonderful green space for student use on the Samuel Merritt University campus in Oakland, CA.

“Oakland's concentration of green buildings and space makes it one of the greenest cities in the nation, according to the City of Oakland, and Samuel Merritt University (SMU) is adding to our community's reputation. Now SMU students have a new green space to study, relax, and even play hacky sac and touch-football next to the Peralta Pavilion building.”

Read more about Suma’s design of this new and improved student space.

They paved paradise to put up a parking lot… until we took it back!
Take a look at the Before and After pictures.